Изяви на Състав за руски песни „Ивушка“

Участията на състава за руски песни „Ивушка” са по различни поводи и на различни места – Пловдив, Чирпан, Харманли, Карлово, Сопот, Омуртаг, Трявна, София… Силно  е участието на формацията в ежегодния преглед на руската и съветска песен, от където се е връщала с много отличия и първи награди.

1990 г.

През 1990 г., заедно с вокална група при шивашка фабрика „Г. Кротнев”, оркестърът и солистите посещават гр. Минск в Беларус, където  изнасят няколко концерта. Забележително остава и участието в смесен концерт с оркестър „Веселите момчета” и народни изпълнители пред Първомайското землячество в София.

2002 г.

През 2002 г., състава участва успешно в преглед на руската песен в Руски клуб-София. На 9 май 2005 г., изнася юбилеен концерт, послучай 30 години от основаването му.

2011 г. - 2012 г.

Самостоятелен концерт съставът реализира в гр. Велинград /2011 г./. В курортния град се провежда традиционната среща на хорови състави от страната, посветен на 9 май – Деня на Европа и Победата. В концертната програма  са включени хорове за школувано пеене от Стара Загора, Перник, Враца, Благоевград, Велинград…Състава участва и  в концерт в гр. Одрин /2012 г./.

Ежегодни са участията и в традиционните концерти на 9 май – Деня на Европа и Победата, в концертите за Коледа.