Празник

1-ви юни- празник на детските усмивки

     Казват, че има седем чудеса на света, но безспорно има и осмо чудо- децата. Най-красивото, най- усмихнатото, най-милото чудо на света.

     Когато си дете, всеки ден е празник. Но на 1-ви юни празникът се превръща в истински щур купон!  На детски купон по случай Деня на детето поканихме нашите малки съграждани.

     Днес , преди началото на празника , бяха раздадени  награди за еднократно финансово подпомагане в областта на спорта . Тази година те бяха  за постижения в състезания по бадминтон. Наградите връчи Николай Митков- кмет на община Първомай.

     Наградени бяха и участниците в конкурса за детска рисунка „Аз рисувам моя град”, обявен и финансиран от фирма „САМИ- М ”ЕООД. Тези награди бяха връчени от търговския директор на фирмата Мирослав Райчев.

     Времето си правеше шеги – ту духаше, ту валеше, показваше се и слънцето.На въпрос на водещата Диляна Глушкова къде искат да  бъде празника – вън или вътре, всички в един глас извикаха „Въъъън!”. Настроението растеше .

     В своя поздрав към децата и родителите кметът Николай Митков благодари, че площадът е пълен и увери всички, че слънцето е в усмивките на децата.

     Много игри и забавления бяха приготвили за тях аниматорите от Парти агенция „Слон Балон”- Пловдив. В празника с песни и стихотворения се включиха децата от  ДГ ”8-ми март” и ДГ ”Марица”. Пяха и децата от вокална група ”Литъл чета” при СУ”Проф. д-р Асен Златаров”.

      На празника  своя дебют на сцена направиха  двете формации на детски роксъстав „Наутилус джуниър бенд”, с ръководител Севил Маринов. Със своите изпълнения предизвикаха  възхищението на публиката и получиха много аплодисменти. Адмирации за г-н Маринов . На добър час „Наутилус джуниър бенд”!

     Стана щур купон!

     Имаше и лакомства за всички. Организаторите изказват своята благодарност на ЕООД „Бор-чвор” и ЕООД”Аргис”, дарили лакомствата за децата.

     А на финала си пожелахме:

Детство пълно със игри и безгрижни дни,
детство пълно с щастие и смях,
детство пълно с приключения добри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *